Δεξίωση Γάμου

Έτσι αρχίζουν όλα τα παραμύθια. Το δικό σας όμως παραμύθι - αυτό του γάμου σας - με το "Μια φορά", θα κλείσει με τον πλέον ρομαντικό και φινετσάτο τρόπο.

Η γαμήλια δεξίωση είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας του γάμου. Είναι αυτή πού θα υπογράψει την καινούρια σελίδα της κοινής σας ζωής, που θα χαρίσει τις περισσότερες ανεξίτηλες αναμνήσεις, που θα σας μεθύσει από ευτυχία και θα υπογραμμίσει την λαμπρότητα αυτού του ξεχωριστού γεγονότος. Για αυτό και η γαμήλια δεξίωση χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, προγραμματισμό, φαντασία, λεπτό γούστο και κέφι για την διοργάνωσή της. Αυτήν ακριβώς την φροντίδα και τις προδιαγραφές εγγυάται το Μια φορά μια εκπληκτική και ατμοσφαιρική αίθουσα δεξιώσεων με έντονη προσωπικότητα, αισθητική ισορροπία, διακριτική πολυτέλεια που θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για μια άκρως επιτυχημένη γαμήλια βραδιά.

Το έμπειρο και άκρως εξειδικευμένο προσωπικό με την άψογη συμπεριφορά και την διακριτική παρουσία, δίνει ένα ξεχωριστό τόνο σε κάθε δεξίωση που αναλαμβάνει. Η άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση, που γίνεται ακόμα πιο μεγαλοπρεπής ανάλογα με την περίσταση, τα ευρηματικά εφε και χάπενινγκ, οι ιδιαίτερες προτάσεις στα μενού και η παρουσίασή τους, το άψογο service, και ο επαγγελματισμός είναι χαρακτηριστικά που συνθέτουν το όνομα Μια φορά....


Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Προσφέρουμε την ιδανική φιλοξενία για την διοργάνωση επιχειρησιακών συνεδρίων και την ανάπτυξη επαγγελματικών γευμάτων-δείπνων & άλλων εκδηλώσεων. Το ύφος, το στιλ, και η ατμόσφαιρα που αποπνέει το Μια φορά... δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον κατάλληλο για κάθε εκδήλωση.

Οι υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα των υπηρεσιών, οι πρωτοποριακές αισθητικές προτάσεις καθώς επίσης και οι συναρπαστικές γαστρονομικές απολαύσεις αποτελούν ατού για το Μια φορά. Η άρτια οργάνωση, ο πολυτελής εξοπλισμός και διάκοσμος, η εκλεκτή κάβα σε ποτά και απεριτίφ, θα αποτελέσουν εγγύηση για μια βραδιά έξω από τα συνηθισμένα. Το προσωπικό ενδιαφέρον, η ευγένεια, η ευελιξία στην χωροθέτηση (εταιρικές συγκεντρώσεις, επαγγελματικά γεύματα και οργάνωση συνεδρίων), η προσαρμοστικότητα στις γαστρονομικές επιθυμίες σας καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών αποτελεί τη φιλοσοφία μας. Η δυνατότητα των επιλογών των μενού μπορεί να καλύψει από τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα μέχρι και τη διεθνή. Οι απεριόριστες επιλογές που μπορεί να προσφέρει είναι από ένα απλό coktail, ένα ολοκληρωμένο μπουφέ ή διάφορες επιλογές σε καθιστό τραπέζι.